Dėl sąskaitos faktūros susisiekti info@smmpaslaugos.lt

Kaip Tinkamai Valdyti Instagram Privačias Žinutes (DM)


Svarstote, kaip valdyti Instagram žinutes, nepraleidžiant visos dienos laikant telefoną rankoje? Šis straipsnis kaip tik jums!

Kadangi jūsų paskyra auga, natūraliai pamatysite žinučių pagausėjimą pašto dėžutėje ir tai yra puiku! Tai ženklas, kad jūsų auditorija yra įsitraukusi ir siekia užmegzti pokalbį su jūsų įmone.

Taigi, norėdami jums padėti perskaityti visas žinutes, dalijamės 6 patarimais, kaip valdyti Instagram žinutes be streso ir kurti stipresnius ryšius su savo auditorija!

Kaip valdyti Instagram žinutes patarimas # 1: nustatykite savo atsakymų toną ir stilių.

Žinoti kaip pasakyti yra taip pat svarbu, kaip žinoti, ką pasakyti!

Ir kai kalbama apie jūsų Instagram žinutes, turite įsitikinti, kad jūsų tonas žinutėse atspindi bendrą Instagram profilio estetiką ir stilių.

Taigi, ar jūsų tonas yra formalus ar neformalus, svarbu išlaikyti jį nuoseklų kiekviename pranešime. Jei turite didesnę komandą ir kelis žmones, valdančius Instagram žinutes savo profilyje, įsitikinkite, kad visi žino pasirinktą stilių, arba turite redaktorių, kuris paaiškins, kaip reaguoti į žinutes.

Nustatę toną, galite nuspręsti, ar galite naudoti Instagram žaismingas žinučių funkcijas, pvz., GIF, ir, žinoma, „emodžiais“!

Mes labai mėgstame naudoti GIF mūsų Instagram istorijose, įrašuose ir kartais, kai atsakome į sekėjų žinutes. Pastebėjome, kad žmonėms patinka atsiųsti vieną kitą atgal!

Tai puikus būdas sukurti stipresnius santykius su savo sekėjais ir paversti paprastą atsakymą labai smagiu.

Kaip valdyti Instagram žinutes patarimas # 2: skirkite laiko kiekvieną dieną atsakymams į žinutes.

Savaime suprantama, kad Instagram yra gana sparčiu žingsniu judantis į priekį pasaulis, o jūsų žinutės taip pat turėtų neatsilikti.
Labai svarbu, kad nepaliktumėte savo sekėjų ilgai laukiančių, taigi skirkite laiko kiekvieną dieną pašto dėžutės peržiūrėjimui ir atsakymams.
instagram kaip naudotis zinutėmis
Kai tik priprasite prie tokios rutinos, po kiek laiko
bus labai lengva įsijungti savo pašto dėžutę ir greitai atsakyti į žinutes,
neleidžiant neskaitytoms žinutėms prisikaupti.

Nesijaudinkite, jei sekėjas uždavė klausimą, į kurį negalite atsakyti nedelsiant. Tiesiog praneškite jiems, kad ieškote atsakymo, arba susisiekiate su tinkama komanda, kuri gali jums padėti.

Jie vertins greitą atsakymą ir bus kantrūs, žinodami, kad jų žinutė buvo perskaityta ir problema yra sprendžiama.

Kaip valdyti Instagram žinutes patarimas # 3: naudokite filtro funkciją, kad būtų galima tvarkyti gautas žinutes.

Kiekvieną dieną atidėję laiko, kad patikrintumėte Instagram pašto dėžutę, naudodami naują filtravimo funkciją, tikrai galėsite efektyviau organizuoti žinutes ir savo laiką.

Filtravimo mygtukas, esantis viršutiniame dešiniajame jūsų pašto dėžutės kampe, gali lengvai išdėstyti jūsų žinutes pagal neskaitytus arba pažymėtus vėliavėle (paaiškiname, kaip pažymėti pranešimą vėliavėle patarime # 5, nes tai tikrai naudinga valdant žinutes!).
instagram kaip filtruoti zinutes
Kai nustatysite filtrą, Instagram parodys tik neskaitytus ar anksčiau pažymėtus pranešimus jūsų pašto dėžutėje, todėl bus lengviau atsakyti ir valdyti savo žinutes!

Gera idėja pradėti savo dieną ar bet kurį kitą laiką, kurį skiriate žinučių skaitymui, nuo žinučių filtravimo pagal neskaitytus. Tokiu būdu matysite tik tuos pranešimus, kurie dar
turi būti perskaityti (įskaitant atsakymus į žinutes, kurias jau buvote
atsidarę ir į jas jau atsakėte!), tokiu būdu galėsite greitai ir lengvai perskaityti ir atsakyti.

Atidarius visus neperskaitytus pranešimus, Instagram jums praneš, kad viskas yra perskaityta!

Kaip valdyti Instagram žinutes patarimas # 4: sukurkite greitus paruoštus atsakymus

Jei jūsų verslas naudoja Instagram kaip klientų aptarnavimo įrankį, turbūt pastebite, kad jūsų sekėjai reguliariai klausia panašių klausimų, pvz., „sveiki, kokiu laiku atsidarote?“ arba „kada vėl turėsite sandėlyje?“

Labai svarbu greitai reaguoti į žinutes, todėl, norėdami pagreitinti procesą, galite sukurti paruoštus atsakymus!

Yra du būdai kaip tai padaryti:

Pirma, Instagram sukūrė „greito atsakymo“ funkciją, kuri leidžia kurti pranešimus dažniausiai užduodamiems klausimams!

Norėdami sukurti greitą atsakymą, atsidarykite savo profilį ir spustelėkite mygtuką su trimis eilutėmis viršutiniame dešiniajame ekrano kampe. Tai atvers šoninės juostos meniu, kuriame galėsite pasiekti Instagram nustatymus.
instagram-kaip-sukurti-quick-replies-1
Iš čia bakstelėkite nustatymų mygtuką ir slinkite žemyn iki "Business settings'', keliais punktais žemiau turėtumėte matyti ''Quick Replies''
instagram-kaip-sukurti-quick-replies-2
Tada palieskite mygtuką „+“, kad sukurtumėte naują greitai paruoštą atsakymą
instagram-kaip-sukurti-quick-replies-3
Kai viskuo būsite patenktinti, viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite mygtuką „Save“. Nesijaudinkite, vėliau galėsite redaguoti ir atnaujinti savo greitą atsakymą!
instagram-kaip-sukurti-quick-replies-4

Kai norėsite naudoti greitą atsakymą, viskas, ką jums reikia padaryti, yra pradėti rašyti žodžius pagal kuriuos anksčiau sukūrėte greitą atsakymą. Pradedant rašyti turėtų atsirasti mėlynas greitųjų
atsakymų mygtukas pranešimo laukelyje.

Spustelėję tą mygtuką, automatiškai įsiklijuos pranešimas, kurį parašėte anksčiau! Tai labai paprasta!

Tai tikrai gali pagreitinti atsakymų procesą ir padėti atsakyti į dažniausiai užduodamus klausimus be vargo!

Jei valdote kelias socialines platformas, pvz., Facebook ar Twitter ir tuose kanaluose matote panašius klausimus, galite sukurti savo greitus atsakymus iš savo telefono nustatymų.

Kaip valdyti Instagram žinutes patarimas # 5: pažymėkite žinutes, į kurias negalite atsakyti nedelsiant

Kartais gali iškiltų klausimų, kurie reikalaus daugiau laiko ar žinių tartis su komanda, kaip išspręsti problemą.

Neleiskite šiems laiškams pasiklysti jūsų pašto dėžutėje ir nepamirškite atsakyti!

Nelaukiant reaguokite į sekėjų žinutes labai paprastai - „Ačiū, kad susisiekėte! Šiuo metu sprendžiame jūsų problemą ir susisieksime
dienos pabaigoje!“ Toks atsakymas leidžia sekėjui jaustis užtikrintai, kad su
jo užklausa yra dirbama.

Po to galite naudoti pažymėjimo funkciją, kad nepamirštumėte, kad į šią žinutę reikia atsakyti. Tai veikia kaip puikus priminimas, kad ši užklausa dar neužbaigta.

Norėdami tai padaryti, atidarykite pranešimą, kurį norite paryškinti, ir spustelėkite vėliavos piktogramą viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.

Tada jūsų pašto dėžutėje bus rodoma maža oranžinė žyma, todėl tą žinutę bus lengva rasti!

instgram-kaip-issaugoti-svarbias-privacias-zinutes

Taip kaip naudojate filtravimo funkciją pradėdami skaityti žinutes, taip pat galite naudoti ir žinučių žymėjimo funkciją. Tokiu būdu visi jūsų svarbūs pranešimai gali būti
lengvai surasti ir galėsite pamatyti, kurie pranešimai vis dar laukia atsakymo!

Kai atsakote į žinutę, galite pašalinti vėliavėlę, vėl spustelėję vėliavos piktogramą viršutiniame dešiniajame ekrano kampe. Žinutė išliks jūsų pašto dėžutėje, tačiau šį kartą be
oranžinės spalvos!

Žinučių žymėjimas taip pat yra puiki priemonė, jei keli komandos nariai valdo žinutes - jie gali greitai pamatyti, kas yra užbaigta ir į ką dar reikia kreipti dėmesį.

Kaip valdyti Instagram žinutes patarimas # 6: nepamirškite komentarų

Nepamirškite, kad jūsų Instagram komentarai yra dar vienas būdas, kuriuo jūsų sekėjai gali kreiptis į jus, taigi jums reikia atsakyti į visus ten pateiktus klausimus!

Be to, kuo daugiau komentarų po jūsų įrašu, tuo labiau Instagram algoritmas jį suvokia kaip įdomų turinį, ir yra labai tikėtina, kad jūsų įrašai atsiras aukščiau visame irašų sraute. Taigi, jei galite kurti pokalbį per komentarus, tai taip pat padės pagerinti įsitraukimo rodiklį!

Padidinkite įsitraukimą į Instagram: atsakinėjimas į komentarus

Jei sukūrėte greitus paruoštus atsakymus naudodami telefono klaviatūrą, tai gali padėti sutaupyti laiko, atsakant į daugiau bendrų užklausų. Bet netgi paprastas komentaro pamėgimas, greitas „emodži“ atsakymas arba „ačiū!“ gali labai pagelbėti, kuriant stipresnius ryšius su savo sekėjais!

Kai kalbame apie stipresnių santykių su savo sekėjais kūrimą, tai tikrai užima laiko, tačiau tvarkingas žinučių valdymas tikrai daug ką pagerina!

Šią savaitę praleiskite šiek tiek laiko išbandydami šiuos patarimus ir daugiau niekada netyčia nepaliksite sekėjų ant ledo!


53 Komentarai


  • abenarehaj
    500 Mg[/url] Amoxicillin 500mg Capsules hdn.xixq.smmpaslaugos.lt.uxv.lq http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • avosekoijile

    ] Amoxicillin fxw.lcoy.smmpaslaugos.lt.adh.mv http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


  • ivotupwekepe
    500 Mg Dosage[/url] Amoxicillin Without Prescription mwt.hwnf.facebooksekejai.lt.mcu.pl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • isetmital
    Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin No Prescription jkb.iaru.facebooksekejai.lt.cos.lx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • ewahovosa

    ] Amoxicillin Online vbx.azqk.facebooksekejai.lt.zti.oi http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/


Patiko? Pasidalink Savo Nuomone!