Dėl sąskaitos faktūros susisiekti info@smmpaslaugos.lt

Geriausias Laikas Kelti Instagram Įrašus 2019


Jei norite, kad žmonės mėgtų jūsų Instagram nuotraukas, idealiausias laikas skelbti įrašus yra 17 val. trečiadieniais.
Paprasta, ar ne?
geriausias-laikas-kada-kelti-instagram-nuotraukas-irasus
„Latergramme“, paslauga, kuri leidžia vartotojams valdyti ir planuoti Instagram įrašus, atliko daugiau kaip 61 000 įrašų analizę, kad nustatytų, kada nuotraukos sulaukė daugiausia „patinka“ paspaudimų ir komentarų. Komanda nustatė, kad vidutiniškai 2 val. ir 17 val. yra geriausias laikas skelbti įrašus, jei norite, kad jūsų sekėjai atkreiptų dėmesį į jus; blogiausias laikas yra 9 val ir 18.00 val. Be to, trečiadienis, atrodo, yra geriausia savaitės diena įrašų skelbimui. Taigi, kas tokio ypatingo dėl 2 val. ir 17 val.?
Matt Smith, „Latergramme“ įkūrėjas, turi keletą teorijų apie 17 val.: „Manome, kad taip yra todėl, kad tuo metu žmonės skelbia mažiau įrašų ir kad tuo metu labiau įsitraukę vartotojai naudoja Instagram“, - sakė Smith. 17 val. yra ypač geras laikas įtraukti žmones, kurie darbo dienos pabaigoje nusprendė pasitikrinti „Instagram“ ir atidėlioja paskutinius žingsnius,- pridūrė Smith. „Latergramme“ komanda taip pat nustatė geriausius laikus kiekvienai savaitės dienai.
Remiantis duomenimis, labiausiai „įtraukiantis“ laikas kiekvieną dieną skiriasi: Pirmadienį, pavyzdžiui, 17 val. iš tikrųjų yra gana blogas laikas; įsitraukimas yra didžiausias 19 val. ir 22 val. Penktadienį, 1 val. ir 20 val. pasirodo yra puikus laikas.
Norėdami pamatyti daugiau, peržiūrėkite žemiau pateiktą grafiką.
Galiausiai, „Latergramme“ sureitingavo dienas pagal savaitę, matuodami įsitraukimą, sudedant įrašo „patinka“ ir komentarus ir dalinant iš vartotojų sekėjų skaičiaus. Skirtumai buvo nedideli - vidutiniškai geriausia - 4,9 proc., o vidutiniškai blogiausiu atveju - 4,4 proc., tačiau vistiek trečiadienis liekas geriausia diena įrašų skelbimui Instagram‘e.

8 Komentarai


  • azxepuyodi
    Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg kde.csmw.facebooksekejai.lt.krb.dz http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • uvozuviko

    ] Amoxicillin 500mg whf.dpji.facebooksekejai.lt.ktz.jv http://mewkid.net/when-is-xuxlya/


  • anakeduy
    Without Prescription[/url] Amoxicillin htq.vszu.facebooksekejai.lt.tyo.zl http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • aruyufaqamt
    500 Mg[/url] Amoxicillin Online itg.qupq.facebooksekejai.lt.vev.vz http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • akobpoponuq
    500 Mg[/url] Buy Amoxicillin Online cfn.zqbs.facebooksekejai.lt.pmj.oy http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Patiko? Pasidalink Savo Nuomone!