Dėl sąskaitos faktūros susisiekti info@smmpaslaugos.lt

Instagram Aktyvių Sekėjų Pirkimas: 10 Priežasčių Kodėl Tai Gera Investicija


 

Kalbant apie socialinę konkurenciją ir prekės ženklo kūrimą, skaičiai  niekada nemeluoja. Todėl "pirkti" aktyvius sekėjus kiekvienoje platformoje tapo madinga. „Facebook", „Twitter", „YouTube" ir net "Instagram" platformose kalbėjimas apie sekėjų pirkimą nėra nieko naujo. Vis dėlto daugelis nežino, kokia yra to nauda. Pakalbėkime apie 10 priežasčių, dėl kurių jau šiandien turėtumėte įsigyti aktyvių "Instagram" sekėjų.

instagram-lietuviu-sekeju-pirkimas-sekejai

Ar pirkti „Instagram“ aktyvius sekėjus yra nuoširdu?

Į šį klausimą galite atsakyti tik jūs pats, tačiau prieš viską pradedant, svarbu išsiaiškinti, kodėl norite pirkti aktyvius "Instagram" sekėjus. Viena iš plačiai priimtų priežasčių, kodėl bendrovė ar asmuo norėtų pirkti aktyvius "Instagram" sekėjus, yra jų prekės ženklo stiprinimas. Kartu su daug pasekėjų gaunama daugybė privilegijų ir galimybių, apie kurias mes kalbėsime žemiau esančiame sąraše.  Ar pirkti „Instagram“ aktyvius sekėjus yra nuoširdu? Tik jūs galite atsakyti į šį klausimą.

#1. Aktyvumas, aktyvumas, aktyvumas

Kalbant apie aktyvių „Instagram" sekėjų pirkimą, vienas iš tikslų ir rezultatų yra didesnis aktyvumas. Be abejo, asmuo, turintis 500 aktyvių „Instagram" sekėjų, turi mažesnį aktyvumo lygį nei asmuo, turintis 5000 aktyvių „Instagram" sekėjų. Kuo aktyvesni „Instagram" sekėjai, tuo daugiau ir jūs savo „Instagram“ paskyroje turite aktyvumo: daugiau sekėjų iš jūsų turimų sekėjų, daugiau paspaudimų „patinka“, daugiau komentarų, daugiau paspaudimų ir padidinta algoritmų statistika.

#2. Plėskite savo matomumą

Prekės ženklas, bendrovė ar asmuo, turintis didelį sekėjų skaičių, arba bent jau padidėjusį, yra savo „matomumo plėtimo“ etape. Tai yra „Instagram" paskyros valdymo proceso dalis. Tai reiškia, kad jus žmonės pradeda pastebėti. Jūsų buvimas yra vertinamas. Daug sekėjų turėjimas, reiškia, kad jūsų nuomonė yra svarbi, tuo, ką jūs dalijatės, yra vertinga, o jūsų buvimą pastebi tie, kurie nori išgirsti JŪSŲ nuomonę.

#3. Išlaikykite gerą reputaciją

Turėdami daug sekėjų, galvokite apie save kaip "šiek tiek" garsų. Tai reiškia, kad jūs turite išlaikyti puikią reputaciją savo sekėjams. Atsakykite į jų komentarus, pamėkite jų nuotraukas, komentuokite jų įrašus, taip pat kartais kelis iš jų pradėkite sekti. Tai kuria santykius su savo sekėjais, kurie gali ,virsti į kitus santykius, kurie gali būti naudingi jūsų prekės ženklui ir jūsų verslui. Tikslas yra ne tik įsigyti „Instagram" sekėjus, bet ir juos išlaikyti.

#4 Būkite matomi savo sekėjų sekėjų

„Instagram", kaip ir daugelis socialinės žiniasklaidos tinklų, yra asmenų tinklas; kūrybingi žmonės ir menininkai, kuriems patinka fotografijos bendruomenė. Todėl su kiekvienu nauju sekėju, jūsų matomumas gali labai išaugti. Kai vienas iš jūsų sekėjų spusteli mygtuką „patinka“ ant nuotraukos ar įrašo, jų sekėjai gali tai pamatyti savo „Instagram" puslapyje po skirtuku „Following" - arba galite tiesiog pasirodyti jų "paieškos" skiltyje.

#5 Padidėjęs svetainės lankomumas

Nesvarbu, ar esate muzikantas, dailininkas, aktorius, fotografas, kepėjas ar viskas vienu metu, didelis sekėjų „Instagram" skaičius gali padidinti apsilankymus jūsų svetainėje. Kaip ir daugelis socialinių medijų, Instagram leidžia jums įtraukti nuorodą į savo biografiją - nuorodą, kuri naudojama prekybos tikslais. Tai nėra kažkas nauja, kad menininkas paskelbtų savo naujausią darbą - nuotrauką, dainą, receptą ir t.t. - ir tada įtrauktų raginimą veikti, „nuorodą aprašyme". Savo ruožtu, jų svetainių lankomumas padidėja, o tai reiškia geresnius „Google" algoritmus ir reitingą, nes ši bendrovė nusipirko aktyvių „Instagram" sekėjų.

#6 Geresni pardavimai svetainėse.

Kartu su apsilankymų padidėjimu svetainėse, jūs niekada nežinote, kuris iš šių „Instagram" sekėjų bus suinteresuotas kokiu nors produktu, kurį parduodate ar norite parduoti. Jei jūsų prekės ženklas ar kompanija yra pardavimų srityje, „Instagram" paskyra su daugiau sekėjų, kurioje pateikiami patrauklūs „Instagram" įrašai, gali reikšti daugiau pinigų jūsų kišenėje. Tai reklamos sistema, kuri dažnai pamirštama; pirkti „Instagram" sekėjus, gauti sekėjų iš kitų sekėjų, padidėję apsilankymai svetainėje, pardavimai svetainėse, daugiau pinigų. O kas nenorėtų šiek tiek daugiau pinigų savo kišenėje? "

#7 Prekės ženklo matomumas paieškos puslapyje

Liūdnai pagarsėjęs „Instagram" paieškos puslapis yra ta vieta, kur sekėjai seka, kas yra naujausia ir geriausia, taip pat kas yra rekomenduojama pagal jų mėgstamus dalykus, komentarus ir ką jie seka. Atsižvelgdami į tai, sakykime, nusipirkote aktyvių „Instagram“ sekėjų. Vienas iš jų yra Bobas. Jei Bobas seka jus ir mėgsta tavo nuotrauką, šis paveikslėlis pasirodys Bobo draugės Stacey „Instagram“, tačiau Stacey kol kas jūsų dar neseka. Kaip ji drįsta jūsų nesekti! Na, nesijaudinkite, Stacey pamatys jūsų nuotrauką savo paieškos puslapyje, ir ji pamanys, „O, tai yra šaunu!", ir pradės jus sekti. Boom, jūs ką tik įgijote naują sekėją. Nepamirškite padėkoti Bobui!

#8 Tapkite influenceriu

Influencerių rinkodara tapo nauju netiesioginės rinkodaros būdu. Būnant influenceriu, jūsų tikslas yra dalintis produktais, kurie, jūsų nuomone, yra suderinami su jūsų prekės ženklu ir visais jūsų sekėjais. Kaip uždirbti iš dalinimosi produktais? Na, pirmiausia turėtumėte turėti pakankamai daug sekėjų, kad jus atpažintų tam tik prekių ženklai – dėl ko verta pirkti aktyvius „Instagram" sekėjus. Tuo pačiu metu jūs taip pat galite susisiekti su tam tikrais prekių ženklais ir įmonėmis, kurioms prireiktų tik 5 000 sekėjų, kad galėtumėte tapti influenceriu! Darykite tai, ką mėgstate ir dalinkitės tuo, kas jums patinka ir uždirbkite pinigų. Vienintelis būdas tai pasiekti yra per didelį kiekį sekėjų ir aktyvių sekėjų pirkimą.

#9 Papildykite kitomis rinkodaros strategijomis

Rinkodara yra kalneliai, kurie kartais gali būti gana nenuspėjami. Vieną minutę dėl socialinės žiniasklaidos strategijos viskas kyla į viršų, o jau kitą minutę dėl naujų technologijų rinkodaros strategijos viskas krenta žemyn. Atsižvelgdami į tai, vienintelis dalykas, kuris lieka iš tiesų, yra jūsų sekėjai, kurie pasitiki jums - jūs galite juos vesti bet kur. Perkant aktyvius „Instagram" stebėtojus, jūs greitai persiorientuojate iš „problemos“ į sprendimą. Sekėjų įgijimo problemos nebus, o sprendimas yra čia - jūsų kitas žingsnis yra sustiprinti savo prekės ženklą ir sustiprinti pasitikėjimą.

#10 Kurkite pasitikėjimą tarp visų socialinių tinklų su „Instagram“

Kai vienas socialinis tinklas turi didelį sekėjų skaičių, be abejonės, kai yra sukuriamas pasitikėjimas, tie sekėjai gali persikelti į kitą socialinį tinklą. Sukurkite pasitikėjimą su savo sekėjais, parodykite jiems savo prekės ženklo autentiškumą, susipažinkite su jais ir jie norės susipažinti su jumis. Didelio sekėjų tinklo sukūrimas reikalauja laiko, pasišventimo ir tikro susidomėjimo tuo, ko reikia jūsų sekėjams. Sukurkite pasitikėjimą tuo, kad galite duoti sekėjams, tai ko jie nori. Savo ruožtu jie ieškos jūsų kituose tinkluose. Aktyvių „Instagram" sekėjų pirkimas yra tinkama „Instagram" paskyros valdymo forma ir protinga investicija į jūsų prekės ženklą ir įmonę. Nesvarbu, ar parduodate produktą, paslaugą, ar save, prekės ženklo matomumas yra pjedestalas, kuriame susipina paklausos ir pasiūlos menas. Atsižvelgiant į tai, kiekvienas atskiras prekės ženklas žengia į priekį, kad gautų savo vardą pasaulyje, o visa tai telpa viename žodyje - sekėjai! Kokių veiksmų imsitės jūs?


Patiko? Pasidalink Savo Nuomone!